Aktuális hírek

2016-05-20 14:11

Ebben az évben is, amikor itthon augusztusban már csak a strandon lehet létezni: megyünk Norvégiába "hűsölni". Na ezért fázni nem fogunk, de azt megígérjük, hogy megmutatjuk Norvégia legjavát. Ha kíváncsi vagy a világ egyik legszebb és legélhetőbb országára a Fjordoktól a Pézsmatulkokig, akkor nézd meg új programunkat: http://cinto.hu/programok/keresztul-kasul-norvegian-0

2016-05-18 08:55

Egy mediterrán sziget elrejtett "zugait" mutatjuk meg a velünk utazóknak, amely minden érzékszervedre hatni fog.

Szurdokai miatt is érdemes idelátogatni, főleg nyári melegben, amikor vadregényes tengerpartjai felkeresése után a sziget belsejének hűvös patakmedreiben kapcsolódhatunk ki. Leghíresebb szorosa a Goroppu szurdok a Supramonte hegységben, melynek mélysége 500 méter, legkeskenyebb szakaszán alig 4 méter széles, emiatt Európa egyik legszűkebb kanyonja.

Részletek és jelentkezés a Programok menüpontnál.

2016-05-17 09:05

Jól fog indulni a nyár, hiszen visszatérünk újra a Szépség szigetére, hogy ezúttal ne csak a fürdős tengerpartoknál, hanem az édesvizekben is "csobbanjunk". Ez a kalandnyaralás felvisz a legmagasabb csúcsra, mellette megmutatja miért is szeretjük ezt a szigetet!

Honnan jön a Cinto névadója? Most ez is kiderül Korzikán! Az indulás már GARANTÁLT, de még van pár helyünk kiadó!

A további részleteket keresd a Programok menüpont alatt.

2016-05-15 09:25

Megérkezett a Cinto "expedíciós" csapata Svájcba, a Berni Alpokba, felderíteni új utakat. Hamarosan élménybeszámolókkal jelentkezünk az ottani kalandjaikról.

Képek a Cinto FB oldalán láthatóak.

2016-05-10 09:14

Itt a tavasz, az év legjobb időszaka egy kis természetjárásra. Az erdő ilyenkor tavasszal a legszebb: a föld mélyéről már előbújtak a tavaszi virágok és ragyogó napsütés melegíti az erdőben kiránduló csapatunkat. A tavalyi barna avarszőnyeget zöld fűszőnyeg és a napfény felé igyekvő cserjék népesítik be. Tarts velünk egynapos túránkra, hogy Te is élvezhesd a friss tavaszi erdő illatát, a napsugarak jótékony melegét!

Részletek és jelentkezés a Programok menüpont alatt.

2016-04-21 16:50

Kedves ÚJDONSÁGOT Kedvelők! Eddig nem látott kuriózum került fel az utazási palettánkra Cseh és Szász homokkövek címmel. Jó nézegetést és álmodozást hozzá!

Részletek és jelentkezés a Programok menüpont alatt.

2016-04-21 16:32

Jó hír észak szerelmeseinek: Összeállítottunk egy 12 napos túrát, amely segítségével eljuthatsz a Finn tajga tavaitól, folyóitól az Északi Fokig! Közben kenutúrák, halsütés, szederszedés, madármegfigyelések, aranymosás, gyalogtúrák várnak rád. A pihentető éjszakák hangulatos faházakban, kinn a természetben telnek. A Nemzeti Parkokon kívül a gyönyörű Lyngen Alpokban is eltöltünk pár túrázós napot. Találkozhatsz a barátságos rénszarvasokkal és még sok különleges élményben lesz részed! Az unokáidnak is mesélni fogod:-)

Részletek és jelentkezés a Programok menüpont alatt.

2016-04-13 09:05

Itt a tavasz, az év legjobb időszaka egy kis természetjárásra.

Az erdő ilyenkor tavasszal a legszebb - a föld mélyéről már előbújtak a tavaszi virágok: fogasír, tavaszi hérics, kökörcsin, és még hosszan sorolhatnánk. A barna avarszőnyeget tarka-barka virágözön népesíti be.

Tarts velünk egynapos túránkra, hogy Te is élvezhesd a friss tavaszi erdő illatát, a napsugarak jótékony melegét!

Részletek és jelentkezés a Programok menüpont alatt.

2016-04-10 14:46

 Várunk szeretettel vetítésünkre, melyen a világ egyik legszebb országába, Norvégiába látogatunk el.

Hatalmas vízesések, jéghideg gleccserek, drámai fjordok, meredek sziklafalak. Ez mind Norvégia.

S ráadásként bemutatjuk a csodálatos Lappföld nyári arcát is.

Részletek és jelentkezés: a programok menüpont alatt.

 

2016-01-17 17:18

Benne járunk a télben. De ami Magyarországot illeti, csak a naptári télben. Merthogy semmi sincs ami a télre emlékeztetne: se hó, se jég, se igazán hideg.

A sarkkörön túl azonban most van az időszaka a sarki fény táncának, a havas-jeges jégszoborcsodáknak (lásd a képet), a kutyaszánozásnak, üstfürdőzésnek, motorosszánozásnak és még sok minden másnak.

A februári csoport biztosan indul, még 2-3 hely kiadó!

Ha még az idén szeretnéd megismerni Lappföld titkait, akkor itt az utolsó alkalom, hogy jelentkezz!

Csak pár nap szabi és máris magadba szívhatod Lappföld hangulatát, "feelingjét".

Részletek a Programok menüpont alatt!